Smola – Beach chillout bar

Smola Beach Chill Out Bar nalazi se u netaknutoj prirodi šumovitog poluotoka Frkanj, smješten uz samo more. Osim hladnih koktela, osvježenje potražite u dubinama kristalno čistog mora i uživajte u neponovljivim zalascima sunca. U ljetnim mjesecima organiziramo posebno osmišljene evente za naše posjetitelje.

Domaćini smo
tisućama posjetitelja!

Smola Beach Chill Out Bar nalazi se u netaknutoj prirodi šumovitog poluotoka Frkanj i smješten je uz samo more. Jedan je od najljepših plažnih barova na otoku s kojeg se pruža pogled na morsku pučinu i nezaboravne zalaske sunca. Podno Beach bara nalazi se šljunčana plaža.

Osim uobičajene ponude koktela, pića i napitaka svojim posjetiteljima i kupačima nudi idealno mjesto za odmor, druženje, partijanje, ali i kupanje u čistom moru.
Tijekom ljetne sezone organiziramo posebno osmišljene evente, a za dobru atmosferu pobrinut će se ambijentalna rasvjeta i glazbene poslastice domaćeg DJ-a.

Uživajte u ispijanju koktela i zalasku sunca, a osvježenje potražite u kristalno čistom moru.

Otvaranjem Smola Beach Chillout Bara 2018. godine željeli smo obogatiti ponudu poluotoka Frkanja i pokloniti našim gostima nezaboravno iskustvo u mediteranskom raju.

Ostale usluge

Ležaljke/suncobrani

Iznajmite ležaljku i uživajte u danu na plaži za 4 EUR dnevno.

Masaža

Uživajte u opuštajućoj masaži profesionalne maserke u baldahinu smještenom u neposrednoj blizini restorana i hladovini borove šume.

Privezište

Besplatno privezište za brodice dostupno je u uvali Komunčica II i s pučinske strane restorana. Veće brodice i jedrilice mogu se vezati za muring u moru označen plutačom.

Tuš

Svim našim gostima su na raspolaganju tuševi.

Rent a boat

Želite na vožnju?

Iznajmljujemo brodice (gumenjake) sa ili bez skipera.

Boat ride

Brodska linija koju održavaju tradicionalne drvene brodice polaze iz gradske luke i pristaju na poluotok Frkanj u neposrednoj blizini restorana. Plovidba traje 15 minuta. Povratna karta po osobi iznosi 40 kn (5,5 EUR).

Otkrijte naš Smola Chillout beach bar i uživajte u svakom trenutku svog odmora.

Radno vrijeme:

Od polovice svibnja do 01. listopada – 8:30h – 21:00h

Lokacija: Kampor 68c

E-mail: [email protected]

Mob: +385 (0)98 327 665
Aleksandar