Restoran Frkanj

Restoran Frkanj smjestio se na osami, u hladovini borove šume, tik uz more s kojeg puca pogled na morsku pučinu. Frkanj nije klasičan ugostiteljski objekt već izletište i kupalište gdje možete boraviti tijekom cijelog dana. Organiziramo razne proslave kao što su rođendani, vjenčanja i godišnjice.

Restoran Frkanj Lokacija

Naša povijest

Restoran Frkanj nekada je bio izletište hotelskog poduzeća “Imperial” Rab. Gosti su se na Frkanj dovozili drvenim brodicama koje su uz vruće i opuštajuće ljetne večeri dodatno pridonosile gotovo nezaboravnom romantičnom ugođaju. Ovdje su se rađale mnoge ljetne ljubavi što potvrđuje i sam naziv koji Frkanj nosi – Island of Love odnosno Otok ljubavi. Za goste su bile organizirane zabave uz hranu i piće, te nezaobilazan ples u netaknutom mediteranskom prirodnom okruženju. I danas Restoran Frkanj gaji ovu tradiciju koja seže u 60.- te godine prošlog stoljeća.

Restoran Frkanj 5

O nama

Restoran “Frkanj” smjestio se u hladovini guste borove šume istoimenog poluotoka, u kojemu već desetljećima uživaju turisti iz cijeloga svijeta. Ovaj restoran nije klasičan ugostiteljski objekt već izletište i kupalište gdje možete boraviti tijekom cijelog dana. S njega se pruža pogled na pučinu i neponovljive zalaske sunca, a kako se objekt nalazi uz samo more možete se okupati te koristiti ostali sadržaj koji imamo u ponudi. Udaljen je svega jedan kilometar zračne linije od povijesne jezgre grada Raba.

U ponudi imamo bogat izbor mesnih i ribljih jela, a svakodnevno pripremamo i gotova jela te serviramo vlastito uzgojeno povrće i domaće slastice. Posebna ponuda je odojak ili janjetina sa ražnja koju pripremamo svakog četvrtka u kaminu na terasi objekta na veselje i pred očima gostiju, te domaća štrudla s jabukama. Priprema ražnja prerasla je u tradiciju koju gajimo već više od dvadeset godina, a koju su naši vjerni i dugogodišnji gosti prepoznali.

Restoran frkanj puzzle 1-2
Restoran frkanj puzzle 2-2

Organizirate proslavu?

Restoran Frkanj nudi mogućnost organizacije raznih proslava kao što su rođendani, vjenčanja i obilježavanje raznih godišnjica. Organizaciju proslava svakako bi bilo poželjno unaprijed najaviti.

Ostale usluge

Ležaljke/suncobrani

Iznajmite ležaljku i uživajte u danu na plaži.

Masaža

Uživajte u opuštajućoj masaži profesionalne maserke u baldahinu smještenom u neposrednoj blizini restorana i hladovini borove šume.

Prive

Besplatno privezište za brodice dostupno je u uvali Komunčica II i s pučinske strane restorana. Veće brodice i jedrilice mogu se vezati za muring u moru označen plutačom.

Tuš

Svim našim gostima su na raspolaganju tuševi.

Rent a boat

Želite na vožnju?

Iznajmljujemo brodice (gumenjake) sa ili bez skipera.

Boat ride

Brodska linija koju održavaju tradicionalne drvene brodice polaze iz gradske luke i pristaju na poluotok Frkanj u neposrednoj blizini restorana. Plovidba traje 15 minuta. Povratna karta po osobi iznosi 40 kn (5,5 EUR).

Otkrijte naš restoran i uživajte u svakom trenutku svog odmora.

Radno vrijeme:

Od polovice svibnja do 01. listopada – 8:30h – 21:00h

Lokacija: Kampor 68c

E-mail: [email protected]

Mob: +385 (0)98 327 665
Aleksandar