Brodska linija Rab – Frkanj

Za potpuni doživljaj do restorana “Frkanj” i Smola Beach Chillout Bara doplovite tradicionalnim drvenim brodicama u našem aranžmanu koje polaze iz luke Rab, a s kojih se pruža panoramski pogled na gradske zidine i četiri rapska zvonika.

Brodska linija rab frkanj naslovna

Tradicija bavljenja turizmom na Frkanju – Otoku ljubavi usko je vezana uz prijevoz gostiju tradicionalnim turističkim brodicama.
Od 60-tih godina prošlog stoljeća hotelsko poduzeće Imperial-Rab prevozilo je svoje goste do Frkanja gdje su bile organizirane gala večere i noćne zabave koje su trajale do kasno u noć. Uz veselje, muziku i ples, u srcu netaknute prirode, turisti nisu samo uživali u druženju već su se zaljubljivali i sklapali intimna prijateljstva. Po završetku zabavnih ljetnih večeri drvenim su brodicama, noćnom romantičnom plovidbom podno gradskih zidina, stizali u gradsku luku gdje su nastavljali sa zabavom ili kretali prema svojim hotelskim sobama na počinak

Nezaboravni provodi i lijepe uspomene zaslužni su za epitet koji Frkanj nosi – Otok ljubavi.

Želja nam je bila ponovno uspostaviti ovu turistički jedinstvenu liniju, Rab – izletište Frkanj, i zadržati šarm minulih turističkih vremena. Tome svakako pridonose tradicionalne drvene brodice koje se, nažalost, napuštaju zbog visokih troškova održavanja i zamjenjuju “plastičnima” koje nemaju povijesni štih.

Detalji brodske linije

Povratna karta po osobi: 7 EUR (52.74 kn))
Karte se kupuju na info pultu u luci ispred brodica.
Vrijeme plovidbe: 15 min
Kapacitet brodice:
12 osoba
Red plovidbe:
Od svibnja do listopada

Linija prometuje od mjeseca svibnja do mjeseca listopada kada je otvoren restoran Frkanj i Smola Beach Chillout Bar. Liniju održavaju tri drvene tradicionalne brodice, svaka kapaciteta 12 putnika. Za vrijeme plovidbe, koja traje 15 minuta, pruža se panoramski pogled na gradske zidine i rapske zvonike. Uživajte u romantičnoj ljetnoj plovidbi i napravite nezaboravan selfie!

Brodska linija Rab – Frkanj

Adresa: Obala Kralja Petra Krešimira IV, grad Rab. Nalazimo se na rivi u dnu rapske luke prije samog ulaza u povijesnu jezgru grada Raba.

E-mail: [email protected]

Mob: +385 (0)99 412 5765 Luka
+385 (0)98 327 665 Aleksandar
+385 (0)91 787 9910 Big Blue Team


Tražiš nešto drugo?

Čeka te mnogo aktivnosti na Rabu. . .